Системи безпеки, щоб пережити зиму

Незважаючи на те, що ми не можемо прибрати сніг з вашого даху або запустити генератор, індивідуальне рішення системи сигналізації для Вашого може забезпечити додатковий спокій під час несприятливої ​​погоди. Зосереджуючись на тому, щоб зігрітися та провести час, дозвольте нашій компанії захистити ваш дім від додаткових загроз.

Наші персоналізовані рішення розроблені спеціально з урахуванням потреб Вашого будинку, від систем сигналізації про вторгнення – до пожежної сигналізації та виявлення чадного газу. Дверні контакти виявляють пролом входу, коли ваша система активована; датчики розбитого скла сигналізують зі звуком розбитого скла; датчики руху виявляють рух у захищеній зоні, комбінована пожежна сигналізація виявляє дим і тепло; і детектори CO захистять вас від «тихого вбивці».

За допомогою системи сигналізації кожен із зазначених пристроїв надсилатиме сигнал на наш пульт охорони, де навчені оператори швидко й точно реагують на Ваші надзвичайні ситуації

Усі системи охоронної та пожежної сигналізації встановлюються з вбудованою резервною батареєю, тож ваші системи безпеки залишаються в працездатному стані, навіть коли немає живлення.