130 діб наша держава веде героїчний опір російській агресії

130 діб наша держава веде героїчний опір російській агресії, український, незважаючи на величезні втрати, вистояв, зміцнив, навчився жити та працювати в умовах постійної небезпеки та несподіваних загроз.

Жодного дня, наша група компаній не зупиняла своєї діяльності, цілодобово захищаючи майно громадян та підприємств від злочинних посягань. За цей час ми навчились працювати в умовах військового стану, рівень готовності реагувати на зміни обстановки, нові загрози зріс на порядок.

Якщо, декілька місяців назад, ми ставили собі за мету приймати об’єкт середнього рівня складності за 24 години, то на сьогодні стандартом компанії, до якого ми прийшли є «від тривоги до тривоги». Вже неодноразово, процес прийняття під охорону об’єкту клієнта «під ключ», займав не більше 4-х годин.

Руйнація економічних центрів сходу нашої держави кинула нам непростий виклик щодо забезпечення потреб наших клієнтів сучасним інноваційним обладнанням, з яким ми успішно справились.

У сім’ю наших клієнтів прибули підприємства та компанії тимчасово переміщенні з найбільш небезпечних прифронтових регіонів, в тому числі і такі, що безпосередньо працюють на вдосконаленням потуги наших Збройних Сил!

Ми працюємо, ми стаємо міцнішими, ми стаємо кращими!

 

Слава нашим Героям!

Все буде – Україна!